fbpx
Selecteer een pagina

werken als operator? je vindt je baan via justlogic!

Op zoek naar vacatures in Prinsenbeek?

Op zoek naar vacatures in Moerdijk?

Op zoek naar vacatures in Breda?

Schrijf je vandaag nog in en wij vinden de baan die je zoekt!

Werken als operator bij Justlogic

Er zijn verschillende soort operators, zoals machine operators, proces operators en lijn operators. Als operator heb je een belangrijke rol in het productieproces. Je zorgt dat de machines blijven draaien, materialen worden aangevuld in de machine en producten worden gecontroleerd voordat ze de deur uit gaan. Bovendien is het voor jou geen probleem om kleine storingen op te lossen. Accuraatheid en vasthoudendheid zijn dan ook twee belangrijke eigenschappen. 

Ervaring in de logistiek of als operator is een pre, maar niet verplicht. Wel weet je van aanpakken, werk je graag zelfstandig en ben je leergierig. Bovenal doe jij er alles aan om de machines optimaal te laten draaien.

Ga jij bij één van onze opdrachtgevers in Moerdijk of omstreken aan het werk als machine operator, proces operator of lijn operator? Bekijk de operator vacatures of schrijf je direct in!

Wat kun je van ons verwachten?

Altijd een eigen contactpersoon

Altijd een eigen contactpersoon

24-7 bereikbaar via Whatsapp

24/7 bereikbaar via whatsapp

Hulp bij opstellen van je CV en sollicitatie

Hulp bij opstellen van je CV en sollicitatie

Op je eerste werkdag gaan we met je mee

Op je eerste werkdag gaan we met je mee

  Schrijf je in bij Justlogic!

  Zodra we je gegevens hebben ontvangen, nemen we binnen één werkdag contact met je op voor een persoonlijk intakegesprek.

  Schrijf je in bij Justlogic!

  Zodra we gegevens hebben ontvangen, nemen we binnen één werkdag contact met je op voor een persoonlijk intakegesprek.

   Operator in of rondom Moerdijk

   Op zoek naar een leuke baan als operator? Bij een bedrijf dat bij je past? Of ben je bijvoorbeeld specifiek op zoek naar inpakmedewerker vacatures? Wij helpen je graag! Kom langs bij onze vestiging in Prinsenbeek en vertel ons wie je bent en wat je talenten zijn. Dan leiden wij jouw toekomst in goede banen!

   Hebben we niet direct een passende vacature? Dan zoeken we door totdat we jouw tijdelijke, flexibele of vaste baan hebben gevonden.