fbpx
Selecteer een pagina

Werken als operator via justlogic?

Tijdelijke, flexibele én vaste banen

Ruimte voor ontwikkeling van jouw talent

Banen in omgeving Tilburg, Goirle en Waalwijk

Al onze operator vacatures

Schrijf je in bij Justlogic en wij helpen je verder met operator vacatures!

Wat kun je van ons verwachten?

Altijd een eigen contactpersoon

Altijd een eigen contactpersoon

24-7 bereikbaar via Whatsapp

24/7 bereikbaar via whatsapp

Hulp bij opstellen van je CV en sollicitatie

Hulp bij opstellen van je CV en sollicitatie

Op je eerste werkdag gaan we met je mee

Op je eerste werkdag gaan we met je mee

Aan de slag als operator

Wat doet een operator?

Er zijn verschillende soort operators, zoals machine operators, proces operators en lijn operators. Als operator heb je een belangrijke rol in het productieproces. Je zorgt dat de machines blijven draaien, materialen worden aangevuld in de machine en producten worden gecontroleerd voordat ze de deur uit gaan.

Overige werkzaamheden

Het oplossen van storingen is wel aan jou besteed. Accuraatheid en vasthoudendheid zijn dan ook twee belangrijke eigenschappen. Ervaring in de logistiek of als operator is een pre, maar niet verplicht. Wel weet je van aanpakken, werk je graag zelfstandig en ben je leergierig. Bovenal doe jij er alles aan om de machines optimaal te laten draaien.

Schrijf je vandaag nog in

Ga jij binnenkort bij één van onze opdrachtgevers in Tilburg of omstreken aan het werk als machine operator, proces operator of lijn operator? Bekijk de vacatures of schrijf je hieronder in bij ons uitzendbureau, dan leiden wij jouw talent in goede banen!

    Nader kennismaken?

    Laat je contactgegevens achter en vertel ons alvast kort wat voor werk je zoekt. We nemen binnen één werkdag contact met je op voor een persoonlijk intakegesprek. Dat kan via per telefoon of videochat, maar liefst bij ons op kantoor!