fbpx
Selecteer een pagina

Geld verdienen en de clubkas spekken? Schrijf je in bij Justlogic!

Op zoek naar vacatures in Tilburg?

Op zoek naar vacatures in Waalwijk?

Op zoek naar vacatures in Goirle?

Schrijf je in bij Justlogic en wij helpen je verder met een leuke studenten bijbaan!

Baan naast je studie?

Wil jij werken bij mooie bedrijven in en rondom Tilburg? Uitzendbureau Justlogic in Goirle vindt altijd een geschikte vacature bij een topbedrijf. Zo kun je naast je studie geld verdienen en je CV vullen. In de avond, ochtend of juist overdag. Wanneer het jou uitkomt! Wij hebben alle dagen van de week werk voor je, tegen een goed salaris. En voor ieder uur dat je werkt, storten we een extra sponsorbedrag op de rekening van T.S.V. Plato!

Zoek je een kantoorfunctie, of wil je aan de slag als productiekracht, logistiek medewerker of machine operator? Schrijf je dan in bij Justlogic, de sponsorpartner van Plato met verstand van uitzenden. 


  Schrijf je in bij Justlogic!

  Zodra we je gegevens hebben ontvangen, nemen we binnen één werkdag contact met je op voor een persoonlijk intakegesprek.

  Schrijf je in bij Justlogic!

  Zodra we gegevens hebben ontvangen, nemen we binnen één werkdag contact met je op voor een persoonlijk intakegesprek.

   Werk in en rond Tilburg vind je bij Justlogic!

   Op zoek naar een leuke baan? Bij een bedrijf dat bij je past? Wij helpen je graag! Kom langs bij onze vestiging in Goirle en vertel ons wie je bent en wat je talenten zijn. Dan leiden wij jouw toekomst in goede banen!

   Hebben we niet direct een passende vacature? Dan zoeken we door totdat we jouw tijdelijke, flexibele of vaste baan hebben gevonden.